Ytterligare en tråkig översättningsblogg?

100% nöjdgaranti
onsdag, mars 21st, 2012 In Livet som panter By Cem A. Arel
Jag lovar dig att vår blogg inte kommer vara ännu en tråkig översättningsblogg! Även om fantastiska och effektiva översättningar konstant kräver övning, verktyg och viktigast av allt duktiga människor, så har de översättningsbloggar jag har (försökt) läsa mest fungerat som sömntabletter för mig. Därför kommer vi inte att skriva om hur man översätter här i bloggen. Istället kommer vi skriva om resultatet av översättningarna (samt content), vilket du förhoppningsvis kommer inse är mycket roligare att läsa om. Analytics Social ROI De fem huvudanledningarna till vår blogg (och social media)
  1. Intressanta projekt: Som översättningsbyrå har vi nöjet att arbeta med många intressanta företag och personer. Även om vi självklart respekterar våra kunders integritet så gillade de flesta, när de tillfrågades tanken på att vi skulle skriva om deras projekt. Jag är säker på att många av er där ute också är intresserade av att läsa om dem.
  1. Lite skryt: Även om Copypanthers vanligtvis tar 30-50 % mindre betalt än traditionella byråer (läs dinosaurier) så gör vi fler och fler komplicerade översättningar som vi är väldigt stolta över. Det är en del av människans natur (åtminstone min) att skryta lite.
  2. Content är kung: Att ha en blogg vars sidor hela tiden får nytt och relevant innehåll relaterat till översättningar och content skadar naturligtvis inte våra SEO-ansträngningar.
  3. Socialt-ROI är äntligen mätbart: Vår blogg matar automatiskt våra fan-sidor på Facebook, Tumblr och Twitter med inlägg och jag hoppas att ni kommer gilla att läsa våra inlägg. Med Analytics kommande uppdatering kommer det äntligen vara möjligt att mäta socialt-ROI så att det även spelar roll för affärsnyttan. Läs mer om uppdateringen på Techcrunch.
  4. Viktigast av allt, det är roligt: Jag hoppade i princip ut ur sängen imorse eftersom jag var så ivrig att skriva och publicera detta inlägg.
Jag hoppas att du gillar vår blogg! Cem

Recensioner av Crowdpanthers

News Feed