måndag, april 2nd, 2012 In Livet som panter By Jenni

Varje vecka är annorlunda för en Copypanther, men den här veckan har varit lite extra speciell eftersom vi har påbörjat jakten på heltidsanställda som skriver flytande på norska, danska, tyska eller en flerspråkig engelsktalande till kontoret i Istanbul. Vi har annonser på Facebook och väntar med spänning på hur det ska gå. Det är fantastiskt att vi expanderar, det är ju trots allt drömmen för alla företag.

Hela teamet ser fram emot att att få nya kollegor som kan hjälpa oss med projekt och försäljning, ta ansvar för deras respektive språk, granska färdiga projekt osv. Dedikerade och motiverade personer med humor (föredras) är eftersökta.

Frilans!

Förutom nya projektledare söker vi också efter frilansare, både för översättning och för korrekturläsning. Det är bråda tider – mailen rasslar in och telefonerna och skypen går heta!

För frilans letar vi efter flera Europeiska språk som polska, rysska, italienska och spanska, men vårt skandinaviska team behöver också nytt blod till och från, framför allt finska och norska. Att frilansa är perfekt för studenter eller någon som inte vill eller behöver ha ett heltidsjobb, detta eftersom projekten varierar så mycket i storlek, och en kan välja hur mycket tid man vill lägga på sitt frilansjobb. Så om du vet någon med ett professionellt förhållningssätt som kan hålla deadlines och skriver jäkligt bra, skicka dem till oss 😉 Vi har personer som jobbar över hela världen, men det finns ett helt gäng här i Istanbul.

Korrekturläsare!

Vi håller också ögonen öppna för korrekturläsare. Det finns fullt av dem, men vi behöver oftast sådana som är specialister på juridisk eller ekonomisk teminologi till exempel. Fast lika ofta behöver vi bara få en vanlig text dubbelkollad, så olika typer av korrekturläsare är behövda för olika typer av projekt, och vi försöker att bygga bra och långvarande relationer med de professionella som vi litar på.

Om du är det vi söker, eller du vet någon som skulle passa, skicka ett mail med CV till oss på info@copypanther.com.

Recensioner av Crowdpanthers

News Feed