Det finns många gratisprogram, både webbaserade och nedladdningsbara som kan konvertera pdf till word men vilka av dem fungerar i praktiken? Vi bestämde oss för att testa en massa pdf-program med flera olika typer av pdf-filer och har nu sammanställt en lista på de bästa verktygen för att konvertera pdf till word. Med dessa verktyg kan du konvertera pdf till word både gratis och enkelt. Vi hoppas att du också kommer gilla dessa verktyg.
1

Convert PDF to Word

Link : Convert PDF to Word

Ett gratis pdf-program som enkelt och snabbt konverterar pdf till word. Programmet är även tillgängligt för nedladdning (endast två sidors konvertering ingår i gratisversionen). Vårt team tycker att den här online-versionen var den enklaste och mest pålitliga i testerna som utfördes.

2

Nitro PDF Pro

Link: Nitro PDF Pro

Gratis provversion: ladda upp en av dina pdf-filer så mailas den konverterade word-filen till dig. Nitro PDF konverterar pdf till word, men även till excel och andra format. En gratis provversion finns tillgänglig om du laddar ner programvaran, programmet är dock inte helt användarvänligt. Fördelarna med detta pdf-program är dess många funktionaliteter.

3

PDF to Word Converter

Link: PDF to Word Converter

Gratis online-program för att konvertera pdf till word. Ladda upp filen till hemsidan och ladda därefter ner filen från hemsidan. Precis som med andra liknande online-verktyg behöver du registrera din e-postadress.

4

BCL Easy Converter

Link: BCL Easy Converter

Väldigt bra kvalité på pdf till word-konverteringar, oberoende av om dina pdf-filer innehåller bilder, tabeller eller formulär. Tänk på att endast tre sidor konverteras om du testar gratisversionen. Lätt och enkel att använda.

5

PDF to Word

Link: PDF to Word

Online-baserat pdf-program som enkelt konverterar pdf till word – ladda upp pdf-filer och ladda därefter ner de igen direkt från hemsidan. Om du laddar ner programmet till datorn får du testa det gratis, samt möjlighet att konvertera pdf till excel.

Recensioner av Crowdpanthers

News Feed