Bloggar

Övriga innehållstjänster
Vill ni hålla företagets blogg vid liv men har inte tid att uppdatera den? Då kan det vara en bra idé att låta oss göra jobbet åt er. Våra copywriters kan uppdatera er blogg så ofta som ni vill, samt skriva om de ämnen ni önskar på ett professionellt och vänligt sätt – alltid med SEO i åtanke. Vi kan dessutom skapa bloggen åt er och hitta passande ämnen att skriva om. Vidare kan vi hantera alla era sociala medier-konton. Vi tilldelar en av våra copywriters uppgiften att skapa innehållet för att ert företags konto på sociala medier så som Twitter och Facebook, och håller de vid liv. Ta en titt på vilka kunder vi skriver bloggar och SEO åt. Kontakta oss för mer information och en gratis offert.

Contact us now!  Löfte # Copyright tillfaller dig.

  Hur bloggar man

  Det är helt klart en större utmaning för ett företag att blogga än vad det är för en privatperson. Att blogga är dock ett jättebra och direkt sätt att kommunicera med era nuvarande och poteniella kunder. Många etablerade företag försöker förstå “hur man gör en blogg” eftersom det är så annorlunda gentemot tidigare kommunikation som företaget är vant vid. En blogg ska stödja både företaget och märkesprofilen, samt vara en del av den generalla PR-planen. Eftersom en blogg finns på internet så ska SEO vara en viktig del av den. Så, hur bloggar man? Först behöver ni en erfaren skrivare, föredragsvis erfaren inom bloggskrivning. Vidare behöver denna personen förstå ert företags budskap och bloggens mål: vad du vill säga med bloggen och vad du vill uppnå. För att få det här jobbet gjort kan du anställa en våra svenska, danska, norska eller finska copywriters. Vårt svar på frågan “hur bloggar man?” är enkelt- anlita oss.

  Bloggare

  En effektiv bloggare vet vad hon eller han försöker förmedla och kommunicerar detta på ett sådant sätt att meddelandet når målgruppen. En bloggare ska vara medveten om bloggens huvudmål, framförallt om det är i företagssyfte eller i marknadsföringssyfte. En bloggare ska också vara en erfaren användare av SEO. Bloggar kan ha en stor betydelse både för ett företags förhållande till sina kunder samt i marknadsföringssyfte. Genom att anlita en effektiv och erfaren bloggare kan ni öka era chanser till att nå ert mål samt skapa den image som ni önskar. Kontakta oss för ett prisförslag på en bloggare eller spökskrivare.

  Bloggande

  Bloggande är inte på något sätt som att skriva artiklar eller pressmeddelande. Istället är bloggande ett eget område vilket många erfarna skribenter kan ha svårt med, då det kräver en lite annorlunda talang. Framförallt i företags- och marknadsföringsbloggar behöver du en bloggare som kan framföra ditt budskap på ett bloggvänligt sätt som passar målgruppen, vilket oftast är den genomsnittliga konsumenten. Framförallt i marknadsföringsorienterade bloggar behöver bloggaren SEO förståelse för att attrahera läsare. Även om bloggande kan vara ett utmanande sätt att skriva på så vet vi hur vi ska göra det. Ni kan kontakta oss för alla era bloggbehov.