E-post- och Nyhetsbrev, olika system som fungerar bäst

100% nöjdgaranti
Ett av det absolut billigaste sättet att marknadsföra ditt företag är e-postmarknadsföring. Copypanthers har testat flertalet av de populära tjänsterna på marknaden för att ge dig vår synvinkel på funktionalitet och användarvänlighet.  
1

Onlineforce Newsletter

Onlineforce är väldigt användarvänlig och lätt att förstå. En av fördelarna är att det går att jämföra utskick mot varandra för att konstant förbättra dina kampanjer eller nyhetsbrev. Newsletter-tjänsten innehåller många bra funktioner som hjälper dig att samla prenumeranter, optimera dina utskick och samla värdefull statistik. Vi upplevde det väldigt enkelt att sortera kontaktlistor, skapa kampanjer och hitta editorn där man redigerar sina kampanjer, detta påminner även om Microsoft Word. Det finns även ett API för den som är villig att betala lite extra för obegränsad funktionalitet tillsammans med affärssystem, ekonomisystem eller en hemsida. 

 
2

MailChimp

Användarvänligheten i detta system ställer vi oss mycket positiva till. MailChimp erbjuder ett stort antal färdiga mallar som enkelt designas om så att de passar din verksamhet. En av funktionerna som vi gillar hos MailChimp är push notiserna som kan aktiveras och låter dig hålla koll på respons från stjärnmärkta prenumeranter (t.ex. någon du skickat din kampanj till som du extra gärna vill göra affärer med). Tjänsten integreras enkelt med tredjepartstjänster som WordPress, Joomla och Drupal. Vill du samla kontakter från din hemsida så finns det även en smidig funktion för det.

 
3

Campaign Monitor

Ytterligare ett verktyg som vi fastnat för är Campaign Monitor. Tjänsten innefattar en kontrollpanel där du bland annat kan övervaka aktiviteter från dina kampanjer, du kan även skapa, skicka, och tidsinställa dina utskick. Som ny kund hos Campaign monitor så ingår två exempelmallar gratis. Vill man ha fler mallar och är beredd att betala finns det en Community med grafiska formgivare som gör mallar för Campaign Monitor-verktyget som verkligen tilltalar. Precis som med de andra tjänsterna kan du integrera denna tjänst med Google Analytics för att få information om vad som händer med besökare som du skickar till din hemsida med hjälp av e-post. De har även en modul för integration av e-handel för Shopify och Magento. 

 
4

APSIS

Med APSIS kan du enkelt skapa utskick som följer din företagsprofil grafiskt. I panelen kan man skapa undersökningar och event och trigga en speciell händelse, baserat på om en mottagare öppnat eller klickat i ditt mail. APSIS kostar mer än de andra lösningarna men vi upplever inte att vi får så mycket mer för pengarna. När det kommer till APSIS editor för att redigera mailen vi vill skicka så finns det inget att anmärka på. Det är enkelt, smidigt och lätt att förstå efter att man loggat in och arbetat med tjänsten ett par gånger.

Recensioner av Crowdpanthers

News Feed