Ansökningsprocessen hos Copypanthers

100% nöjdgaranti

Hej där, newbie!

Nu när du har registrerat dig hos Copypanthers vill du förstås veta hur du börjar med att monetize your language assets, d.v.s. tjäna pengar på dina språktillgångar. Vägen in till vår grupp av Crowdpanthers är enkel och rolig, och det krävs bara två baskunskaper, 1) kunskap inom ditt språk, och 2) att följa instruktioner. Självklart finns vi där för att guida och handleda dig under vägen. Nu när du har registrerat dig kommer du till att börja med få en grundläggande träning I SEO-skrivning och översättning. The application process

Lesson 1 – Skriva en Basic SEO-text

Den här lektionen är tyvärr inte betald, utan ett test för att avgöra dina språkkunskaper.

Lesson 2 (betald) – Skriva Standard, Premium och Copywriting SEO-texter

När du har slutfört denna lektion kommer vi att betala dig 30 Turkiska Lira (om du tillåter att vi använder dina texter på vår hemsida). Efter det är du redo för ditt första jobb inom content writing.

Lesson 3 – WordPress

Under den här lektionen kommer du att lära dig att använda plattformen WordPress så att du även kan acceptera jobb som kräver denna kunskap.

Lesson 4 – Översättning

Du lär dig det nödvändigaste och viktigaste principerna för att bli en utmärkt översättare. Du lär dig även att undvika de värsta fallgroparna.

Färdigt!

Du blir en del av vår grupp av Crowdpanthers beroende på hur du har presterat samt kvalitén på de texter du har levererat efter varje lektion. Vi är självklart där varje steg på vägen för att hjälpa till och handleda, så oroa dig inte! Med detta sagt, tveka aldrig att fråga om det är något du undrar över. Meningen med lektionerna är inte enbart för dig att visa vad du går för, utan för att du ska bli van vid hur Copypanthers jobbar och vilken typ av kvalité vi förväntar oss på utfört arbete.   Om du redan har frågor kan du besöka sidan FAQs for Training Lessons för att hitta svar. För att skriva så bra texter som möjligt föreslår vi att du kollar in vår sida med Resources! Gå till formuläret för jobbansökan!

Lycka till!

Recensioner av Crowdpanthers

News Feed